سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آتش زدن عمدی بوستان چیتگر به قصد ضربه زدن به شهرداری


 

  • آتش زدن عمدی بوستان چیتگر به قصد ضربه زدن به شهرداری

    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخشهای زیادی از پارک چیتگر، طعمه آتش شده است، پوشش علفی بلند منطقه در بارشهای مناسب امسال و خشکسالی فصل های گذشته باعث شده است تا عرصه پارک چیتگر، مستعد آتش گرفتن باشد. مشاهدات میدانی حاکی از آن است که بخش های بزرگی از پارک چیتگر، در هفته های گذشته طعمه حریق شده و درختان و پوشش گیاهی آن از بین رفته است.

    یک عضو شورای شهر تهران می گوید عمده آتش افروزی ها در بوستان چیتگر به صورت تعمدی و هدایت شده انجام می شود تا به مدیریت شهری آسیب بزند. مجید فراهانی در بازدید از بوستان چیتگر عنوان کرد: ما شاهد آتش سوزی های مکرر عمدی و تعمدی در چیتگر هستیم. با وجودی که قضاوت نمی کنیم چه کسانی این کار را انجام می دهند ولی متوجه شده ایم تنها 20 درصد از آتش سوزیها، به صورت سهوی و توسط مردم انجام می شود که با آموزش های شهروندی، قابل کاهش است. 80 درصد از آتش سوزیهای مکرر اخیر به صورت هدایت شده و به منظور ضربه زدن به مدیریت شهری است، از جمله گسترده ترین آتش سوزی در تاریخ بوستان چیتگر که باعث نابودی 20 هکتار از پوشش گیاهی بوستان شد، جزء همین موارد است.

    مردم حق بر فضای سبز شهری دارند

    بوستان چیتگر یکی از اصلی ترین و گسترده ترین مناطق سبز تهران است که باعث می شود سرانه فضای سبز منطقه 22 را در بین مناطق تهران افزایش چشمگیری داده است. طبق آخرین آمار، سرانه فضای سبز در میانگین تهران، 15 متر مربع به ازای هر شهروند است که این سرانه در منطقه 22 (غرب تهران) به 170 متر مربع به ازای هر شهروند می رسد.

    از این رو نابودی بخشهایی از بوستان چیتگر، باعث خواهد شد تا حق مردم بر کیفیت بهتر زندگی در تهران، دستخوش چالش شود. البته باید در نظر داشت عمده ترین مشکل بوستان چیتگر، مربوط به آتش سوزی های عمدی و سهوی نیست، بلکه اصلی ترین مشکل برای فضای سبز بوستان چیتگر، بی آبی و آفات درختان است.

    بی آبی، چیتگر را تهدید می کند

    واقعیت اینجاست که در حال حاضر، اصلی ترین منبع آب برای تامین فضای سبز بوستان چیتگر، پساب فاضلاب است چون سهم چیتگر از آب خام شهری، به دلیل بدهی کلان 140 میلیارد تومانی شهرداری منطقه 22 به شرکت آب منطقه ای تهران، حدود 6 سال است قطع شده.

    واقعیت های میدانی نشان می دهد دست کم 3 حلقه چاه از چاه های موجود در بوستان چیتگر کاملا خشک شده و آب سایر چاه ها به شدت کاهش یافته است. حتی یکی از چاه های اصلی چیتگر با برون ده 25 لیتر در ثانیه به دبی 3 لیتر در ثانیه رسیده است. همچنین آنطور که مجید فراهانی عضو شورای شهر می گوید مجتمع های مختلف اسب سواری 40 درصد از آب چاه های موجود را به رایگان استفاده می کنند.

    مجید فراهانی درباره مجتمع های اسب سواری در چیتگر می گوید: این مجتمع های سوارکاری مشخص نیست چرا اجاره برای زمینی که در اختیار دارند، به شهرداری نمی دهند. بعضا آنها قرارداد 20 ساله دارند و آب را هم مجانی دریافت می کنند.

    بازداشت 10 آتش افروز در امسال

    شهردار منطقه می گوید آتش افروزی های عمدی باعث شده است تا دست کم 10 نفر در امسال بازداشت و به مراجع قضایی معرفی شدند.

    علی نوذرپور، درباره آتش سوزی های بوستان چیتگر می گوید: آتش سوزی هایی که صورت می گیرد به دلیل رشد خوب علف ها در ابتدای امسال بود. برنامه ای را برای علف تراشی در بوستان گذاشتیم. برخی از علفها در معرض حریق است. حریقها چند منشا دارد. یکی از منشا ها، مربوط به شهروندان و بازیگوشی جوانان است. موردی داشتیم یک پدر و پسر مسابقه آتش افروزی گذاشته بودند که دستگیر شدند.

    شهردار منطقه 22 تهران توضیح می دهد: برخی از آتش افروزی ها تعمدی است که ما الان نمی توانیم حکم قطعی بدهیم. در سال جاری 10 مورد دستگیری داشتیم که متهمان تحویل مقام قضایی شدند. ما برای اینکه بتوانیم سریعا حریق را خاموش کنیم، بالای تپه ها دیدبانی گذاشتیم و اکیپ موتورسواری های ما به کپسول آتش نشانی مجهز شده اند. به جز در روز انتخابات شورایاریها که ما درگیر بودیم، آتش سوزی بزرگی صورت گرفت و حتی ماشین آتش نشانی هم آمد و به واسطه سرعتی که داشت، واژگون شد. آتش سوزی گسترده بعد از آن نداشتیم و بعضا آتش سوزی ها مربوط به پوشش علف در عرصه های 1000 تا 2000 متری است.

    او همچنین ضمن رد واگذاری 40 درصد از آب چاه های بوستان به باشگاه های سوارکاری توضیح می دهد: اصلا واگذاری 40 درصد آب به مجتمع های سوارکاری نداریم. این سوارکاریها به صورت قرارداد مشارکتی با شهرداری ها شکل گرفته اند. احتمال دارد آب هم در اختیار این مجتمع ها گذاشته شده باشد. روزانه 4 ساعت آب با دبی 2 اینچی در اختیار مجتمع ها قرار می گیرد و واگذاری 40 درصد آب چاه ها، صحت ندارد.

    دستور بازداشت شهردار منطقه 22 صادر شد

    شهردار غرب تهران درباره مشکلات قطع درخت در بوستان چیتگر می گوید: پرونده های متعدد قضایی علیه شهرداری منطقه 22 به خاطر شکایت سازمانهای مرتبط با محیط زیست در دادگاه وجود دارد.

    به گفته نوذرپور، 3 ماه پیش شکایتی از شهردار منطقه برای قطع 13 اصله درخت به دادسرا شد که بازپرس حکم جلب شهردار منطقه را صادر کرد. بعد از بررسی مشخص شد این 13 درخت، بیمار بوده اند و اداره کل منابع طبیعی نامه نوشته بود که درختان بیمار را باید قطع کنید.

    او در ادامه توضیحات خود بیان کرد: در حال حاضر شرکت اب منطقه ای تهران می گوید شما باید 120 میلیارد تومان بابت حق انشعاب آب به ما پرداخت کنید. صورتحساب 30 میلیارد تومانی هم برای آب بها صادر کرده اند و می گویند تا این مبالغ پرداخت نشود، ما 500 لیتر در ثانیه آب خام برای بوستان چیتگر طلبکاریم که به دلیل این بدهی، 6 سال است به ما این آب را نداده اند.

    آفت چوب خوار، درختان چیتگر را می بلعد

    مشکل اصلی دیگر در بوستان چیتگر، آفات فراوانی است که باعث خشک شدن برخی درختان بوستان شده است. آمار رسمی که توسط مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران بیان شده، می گوید تاکنون 3 هزار اصله درخت در بوستان چیتگر به دلیل هجوم آفتاب چوب خوار و پوست خوار، از بین رفته و باید قطع شوند تا آفات به سایر درختان سرایت نکند.

    نوذرپور شهردار منطقه 22 هم درباره حمله آفات به چیتگر می گوید: پس از خشکسالی سال 92، بلافاصله هجوم آفات به بوستان چیتگر آغاز شد. لذا اصلی ترین دلیل طغیان آفات، کم آبی است. واقعیت اینجاست که اقلیم غرب تهران در ابتدای دهه 40 بسیار پربارش بود ولی الان تبدیل به اقلیم خشک شده است. در ابتدای احداث این بوستان، نیاز به آبیاری نبود ولی الان باید میزان زیادی از آب برای فضای سبز صرف شود. منتهی به دلیل کم آبی، مشکل آفات را هم داریم که باعث طغیان آفات و بحران در 6 نقطه در بوستان چیتگر شده است.

    47231




طوفان در راه تهران - خبرآنلاین


 

  • طوفان در راه تهران - خبرآنلاین

    پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که طی صبح امروز (4 مهر) با افزایش تردد خودروها و حاکمیت جو آرام، شرایط برای تجمع آلاینده‌ها فراهم شود و وضعیت کیفیت هوای برخی مناطق در شرایط نامطلوب به‌ویژه برای گروه‌های حساس قرار گیرد.

    به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی و افزایش سرعت باد، پراکندگی آلاینده‌ها و بهبود نسبی کیفیت هوا دور از انتظار نیست همچنین وزش باد شدید در برخی ساعات امروز (4 مهر) گسیل گرد و خاک در مناطق مستعد را به دنبال دارد و انتظار می‌رود که در این نواحی شاهد کاهش کیفیت هوا و برقراری جو غبار آلود باشیم.

    کاهش میزان ناپایداری جوی طی امشب همزمان با ساعات اوج ترافیک، افزایش نسبی در غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در بعضی مناطق پرتردد را به دنبال دارد.

    با تداوم این شرایط جوی تا نخستین ساعات فردا (5 مهر)، افزایش نسبی در غلظت ذرات معلق و برقراری شرایط نامطلوب کیفیت هوا به‌ویژه برای گروه‌های حساس در برخی مناطق پایتخت پیش‌بینی می‌شود. همچنین در طول روز با تابش خورشید و افزایش دما احتمال شکل‌گیری آلاینده ازن و افزایش غلظت آن در ساعات بعد ازظهر وجود دارد ولی با توجه به شرایط جوی از حد مجاز فراتر نمی‌رود.

    در اواخر وقت فردا نیز با افزایش حجم ترافیک غلظت آلاینده‌ها افزایش پیدا می‌کند و کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

    بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای 24 ساعت گذشته پایتخت منتهی به 8 صبح امروز با شاخص میانگین 64 در شرایط سالم قرار داشت و کیفیت هوای هم اکنون نیز با شاخص میانگین 66 همچنان در شرایط سالم است.

    235231




10 نکته درباره شیائومی می‌میکس‌آلفا+عکس


 

  • 10 نکته درباره شیائومی می‌میکس‌آلفا+عکس
    آفتاب‌‌نیوز :

    10 نکته مهم درباره موبایل شیائومی می میکس آلفا را در ادامه بخوانید:

    1. شیائومی می میکس تلاشی است در راستای نسل جدید گوشی‌های تاشو. می میکس آلفا اما برگ برنده عجیبی در مقایسه با دیگر تلفن‌های هوشمند تاشو دارد. نمایشگر این تلفن هوشمند دور تا دور آن را پوشانده و در مراسم رونمایی از این تلفن هوشمند مسئولان شیائومی اعلام کردند در می میکس آلفا نسبت نمایشگر به بدنه این گوشی 180.6 درصد است و بخش‌هایی از این گوشی که توسط نمایشگر پوشانده نشده (مانند بخش فوقانی و پایینی) از تیتانیوم باکیفیت ساخته شده‌اند که وزن کمتری نسبت به فولاد ضدزنگ دارد.

    10 نکته درباره شیائومی می‌میکس‌آلفا+عکس

    2. ویژگی عجیب می میکس آلفا به اینجا ختم نمی‌شود. چرا که این تلفن هوشمند دارای دوربین عجیب 108 مگا پیکسلی است. اگر بخواهید بدانید این 108 مگا پیکسل به چه معناست باید بدانید که دوربین پرچم‌دار جدید شیائومی می‌تواند عکس‌هایی با رزولوشن 12032 در 9024 ثبت کند.

    3. ویژگی دیگر می میکس آلفا این است که در کنار آن دوربین با کیفیت، دوربین 20 مگاپیکسلی اولترا واید دارای توانایی ثبت عکس ماکرو و دوربین تله‌فوتو 12 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 2 برابری هم دیده می‌شود.

    4. اما یکی از نکات جالب درباره این تلفن هوشمند این است که دیگر نیازی به دوربین سلفی ندارد. به این معنا که کاربر می‌تواند به راحتی گوشی را برگرداند و از دوربین‌های اصلی به عنوان دوربین سلفی استفاده کند!

    5. اما دکمه‌های فیزیکی در تلفن‌های هوشمند و نحوه جایگذاری یا حذف تدریجی آنها نیز یکی از مواردی است که در گجت‌های اینچنینی مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد. در می میکس آلفا غیر از دکمه پاور در قسمت بالایی این تلفن همراه از هیچ دکمه فیزیکی استفاده نشده است.

    6. با توجه به به جنس نمایشگر این تلفن هوشمند یکی از نکاتی که مورد توجه کارشناسان و حتی افشاگران تلفن‌های هوشمند قرار گرفته، میزان مصرف انرژی این تلفن هوشمند است. آنطور که در مراسم رونمایی از می میکس آلفا اعلام شده این گجت دارای باتری 4050 میلی‌آمپر ساعتی است که با استفاده از شارژر 40 واتی می‌تواند سریع شارژ شود.

    10 نکته درباره شیائومی می‌میکس‌آلفا+عکس

    7. یکی از نکات جالب در طراحی این تلفن هوشمند همکاری شیائومی با شرکت سامسونگ در طراحی و تولید دوربین 108 مگا پیکسلی است. آنطور که در مراسم رونمایی از این تلفن هوشمند مطرح شده دوربین 108 مگا پیکسلی پرچمدار جدید شیائومی ساخت شرکت سامسونگ است.

    8. شیائومی از حسگرهای فشاری در کناره‌های دستگاه برای انجام کارهایی نظیر بالا و پایین کردن ولوم صدا استفاده کرده است. البته شیائومی می‌گوید در می میکس آلفا از هوش مصنوعی ویژه و حسگرهای مخصوص بهره برده است تا امکان لمس ناخواسته‌ی کناره‌ها غیرممکن شود.

    9. گفته می‌شود این تلفن هوشمند یک دستگاه مفهومی است و هنوز برنامه دقیقی برای ورود آن به بازار اعلام نشده است.

    10. برآورد قیمت این تلفن هوشمند از سوی کارشناسان صنعت تلفن‌های هوشمند حدود 2800 دلار یا 19999 یوآن برآورد شده است.

    10 نکته درباره شیائومی می‌میکس‌آلفا+عکس




چطور دختری 16‌ساله، مردم را برای حفاظت از زمین به خیابان کشاند؟


 

  • چطور دختری 16‌ساله، مردم را برای حفاظت از زمین به خیابان کشاند؟

    نیو صدر: از آسیا تا آمریکا، میلیون‌ها جوان و سالمند در خیابان‌ها جمع شده‌اند تا علیه بحرانی که آینده خود و فرزندانشان را زیر سوال برده اعتراض کنند.

    دو روز پیش، حدود 4 میلیون نفر که به دلیل گرمایش جهانی از تصمیم‌های سیاست‌مداران عصبانی و نسبت به آینده خود نگران هستند در هزاران شهر مختلف جهان در اقدامی برنامه‌ریزی شده، علیه بحران گرمایش جهانی اعتراض کردند. این ادامه مجموعه اعتراضات دانش‌آموزان نسبت به این موضوع است.

    این جنبش‌ها حدود یک سال پیش توسط دختر سوئدی 16 ساله‌ای به نام گرتا تانبرگ شروع شد. 20 اوت سال 2018، بعد از اینکه سوئد با یک گرمای استثنایی روبرو شد تانبرگ تصمیم گرفت که در اعتراض به تغییراقلیم به مدرسه نرود و هر روز با یک تابلو اعتراضی کنار خیابان بنشیند: «اعتصاب مدرسه برای اقلیم»

    همین اعتراض کوچک این دختر 16 ساله ادامه پیدا کرد تا جایی که کمپین «جمعه‌ها برای آینده» راه اندازی شد و جوانان جمعه‌ها در شهرهای مختلف به همان شیوه تانبرگ به تغییر اقلیم اعتراض کردند. حتی چندی پیش این کمپین در برخی از میدان‌های ایران هم اجرا شد.

     حالا 2 روز مانده به شروع مجمع عمومی سازمان ملل و اجلاس اقدام برای اقلیم که به درخواست دبیرکل سازمان ملل قرار است برگزار شود، این اعتراضات به اوج خود رسیده است و برای اولین بار در این راه‌پیمایی‌ها سالمندان در کنار جوانان حضور دارند و دیگر این اعتراضات فقط در کشورهای توسعه‌یافته انجام نمی‌شود.

    آفریقا؛ اینجا گرمایش جهانی فراموش نشده است

    برای مثال در نایروبی پایتخت کنیا برخی از جوانان با پوشیدن کلاه‌ها و لباس‌هایی از بطری پلاستیکی نسبت به پیامدهای زباله‌های پلاستیکی و خطرات آن در کشورهای توسعه‌یافته اعتراض کردند. در ده‌ها شهر نیجریه از جمله لاگوس هم نسبت این راه‌پیمایی‌ها برگزار شد. یکی از فعالین کمپین جمعه‌ها برای آینده در نیجریه درباره این اتفاقات به گاردین گفت: «رهبران باید به حرف‌های دانشمندان اقلیمی گوش کنند. هیچ رهبری نباید آینده نسل جوان را از بین ببرد.»

    در شهر ژوهانسبورگ هم گروه کوچک اما پرسروصدایی این روند را ادامه دادند، ناتالی کاپسوسیدریس یکی از معترضان 16 ساله این گروه بود. او گفت: «از این نقطه آینده بسیار تاریک به نظر می‌رسد. دیگر غذایی وجود نخواهد داشت و ما با سیل‌ها، خشکسالی‌ها و بلایای طبیعی روبرو خواهیم شد.»

    آسیا؛ سکوت چین و فریادهای تایلندی‌ها ضدتغییراقلیم

    در شرق آسیا هم در اکثر شهرها مردم به گرم شدن زمین اعتراض کردند. در توکیو صدها دانش‌آموز و فعال محیط‌زیست با شعار «عدالت اقلیمی» در یکی از خیابان‌های اقتصادی این شهر به راه‌پیمایی پرداختند. در تایلند هم صدها نفر روبروی سازمان محیط‌زیستشان حاضر شدند. رالین لیلی 12 ساله که به علت فعالیت‌های زیست‌محیطیش «گرتای تایلند» معروف است هم در میان این افراد حضور داشت و گفت:‌ «ما آینده هستیم، ما استحقاق بیشتر از این‌ها را داریم.» این راه‌پیمایی‌ها در افغانستان، هند و تایوان هم انجام شد. اما در چین بزرگترین منبع انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان جوانان سکوت کردند و هیچ اعتراضی نسبت به گرم‌تر شدن زمین نشد.

    اروپا؛ برای آینده سیاره‌مان ایستاده‌ایم

    در اکثر کشورهای اروپا هم این اعتصابات انجام شد؛ به طوری که فقط 1.4 میلیون نفر آن‌ها از آلمان بودند. آن‎ها خیابان‌ها را بستند و در مقابل صدراعظم آلمان راه‌پیمایی کردند. در پاسخ آنجلا مرکل یک برنامه 50میلیارد دلاری برای کاهش انتشارات گازهای گلخانه‌ای ارائه داد. در بروکسل هم مردم با این شعار وارد خیابان‌ها شدند: «به مقاومت احترام بگذارید یا انتظار مقاومت داشته باشید.»

    در دوبلین هم این اعتراضات توسط دانشگاهی‌ها انجام شد، یک دانشجو در این رابطه نوشت: «ما دنبال بهانه‌ای نیستیم که به مدرسه یا دانشگاه نرویم؛ ما برای آینده سیاره‌مان ایستاده‌ایم.»

    آمریکا؛ نیویورک پایتخت جهان در اعتراض به تغییراقلیم و دونالد ترامپ

    شهر نیویورک به نوعی پایتخت اعتراضات جهان به تغییراقلیم در این روزها بود؛ به طوری که مدیران مدارس به 1.1 میلیون دانش‌آموز اجازه دادند برای اعتراض‌ها به مدرسه نروند. یکی از مهمترین افرادی که در اعتراضات این شهر شرکت کرده گرتا تانبرگ است؛ عامل اصلی شروع این موج از اعتراضات. تانبرگ در سخنرانی خود در این شهر گفت: «هرکاری که در قدرت داریم انجام می‌دهیم تا اجازه ندهیم وضعیت این بحران بدتر بشود، چرا باید برای آینده‌ای که قرار است از ما گرفته شود درس بخوانیم؟» برخی هم در نیویورک نسبت به سیاست‌های ضدمحیط‌زیستی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اعتراض کردند، ترامپ به این موضوع که انسان‌ها عامل تغییر اقلیم هستند باور ندارد.

    در مکزیکوسیتی هم مردم شعار می‌دادند: «‌می‌بینیدش، احساسش می‌کنید، زمین در حال گرم شدن است.» در برزیل هم بعد از آتش‌سوزی‌های آمازون جمعیت زیادی از دانش‌آموزان در راه‌پیمایی شرکت کردند.

    اصلا تغییر اقلیم چیست؟

    در واقع  اعتراض این 4.5 میلیون نفر در قاره‌های مختلف به بحرانی است که از زمان انقلاب صنعتی در زمین ایجاد شد، از آن زمان تاکنون میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان به سرعت زیادی افزایش پیدا کرد و در نتیجه این اتفاق با تاثیر پدیده‌ای به نام «اثر گلخانه‌ای» دمای کره زمین به شدت افزایش پیدا کرد و این افزایش دما پیامدهای مختلفی برای کره‌ی زمین به وجود آورد.

    علیرضا مساح، دانشیار دانشگاه تهران و مسئول بخش آسیب‌پذیری و انطباق تغییراقلیم، در این رابطه پیش از این به خبرآنلاین گفته بود: طور ساده در گذشته گازهای گلخانه‌ای مثل یک پتوی خیلی نازکی دوره کره‌زمین را می‌پوشانده و حرارت زمین را نگه می‌داشت، حالا افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای توسط انسان این پتو ضخیم‌تر شده و در نتیجه زمین گرم‌تر شده است.

    ضخیم‌تر شدن این پتو در همه مناطق مختلف پیامدهای مرگباری داشته، جزایر زیادی به علت آب شدن یخ‌های قطبی زیر آب رفته‌اند، مناطق زیادی درگیر خشکسالی‌ها و گرمای وحشتناکی شدند، سیل به طور ناگهانی مهمان مناطق مختلف می‌شود و ...

    با این وجود به نظر می‌رسد هنوز سیاستمداران نتوانسته‌اند مقابل این بحران اقدام مهمی انجام بدهند و هنوز هم انتشارات گازهای گلخانه‌ای در جهان روز به روز بیشتر می‌شود. همین موضوع باعث شد تا مردم در 185 کشور جهان مقابل تغییراقلیم به پا خیزند.

    235237




مصرف سیر و پیاز خطر سرطان پستان را کاهش می‌دهد


 

  • مصرف سیر و پیاز خطر سرطان پستان را کاهش می‌دهد
    آفتاب‌‌نیوز :

     پیاز و سیر معمولا در بیشتر غذاها وجود دارند و طعم خوبی به آنها می‌بخشند. پژوهش جدیدی که در "دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو"(UB) و "دانشگاه پورتوریکو"(UPR) انجام شده نشان می‌دهد که سیر و پیاز می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان کمک کنند.

    به گزارش مدیکال‌اکسپرس، "گائوری دسای"(Gauri Desai)، دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو و سرپرست این پروژه گفت: ما در این بررسی دریافتیم آن دسته از زنان ساکن پورتوریکو که ترکیب سیر و پیاز را مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار می‌گیرند.

    این پژوهش، نخستین پروژه‌ای است که برای بررسی ارتباط میان مصرف سیر و پیاز و سرطان پستان در این منطقه صورت می‌گیرد. این پژوهش نشان داد زنانی که ترکیب سیر و پیاز را یک بار در روز مصرف می‌کنند، 67 درصد کمتر از زنانی که از سیر و پیاز استفاده نمی‌کنند، در معرض ابتلا به سرطان پستان قرار دارند. ایده این پژوهش، از نتایج بررسی دیگری الهام گرفته شد که نشان می‌داد مصرف سیر و پیاز می‌تواند انسان را در برابر سرطان محافظت کند.

    پورتوریکو، از این جهت مکان مناسبی برای این بررسی بود که زنان آن نسبت به زنان ساکن اروپا و آمریکا، مقدار بیشتری پیاز و سیر مصرف می‌کنند.

    دسای افزود: پورتوریکو، کمترین میزان ابتلا به سرطان را دارد؛ در نتیجه جمعیت ساکن آن برای بررسی ما مناسب هستند.

    این پژوهش، بین سال‌های 2008 تا 2014 صورت گرفت و پژوهشگران، 314 زن مبتلا به سرطان پستان و 346 زن که بیماری آنها کنترل شده بود، مورد بررسی قرار دادند.

    "جو فرودنهیم"(Jo Freudenheim)، پژوهشگر دانشگاه ایالتی نیویورک در بوفالو و از نویسندگان این پژوهش گفت: این پژوهش، بررسی کوچکی در مورد سرطان پستان است که با همکاری دانشگاه پورتوریکو صورت گرفت. نتایج این بررسی، به ما کمک می‌کند تا دلیل پایین بودن میزان ابتلا به سرطان را در این منطقه و افزایش آن را در مناطق دیگر درک کنیم.

    این پژوهش، در مجله "Nutrition and Cancer" به چاپ رسید.